NSK Zeilen

Dé studentenzeilwedstrijd van het jaar!

Dit evenemt kan je gebruiken om je team voor het NSK 2018 te Heeg bij elkaar te zoeken. Een team bestaat uit 3 personen en kan bestaan zonder schipper van Aqua. Meer informatie vind je op de website waar je je ook kan aanmelden.

Voor vragen over het NSK kan je terecht bij de organisatie van het NSK of (voor minder moeilijke vragen of ervaringen) bij de WedCie.

 

NSK Zeilen 2018

Ook in 2018 komt er grootste en leukste studentenzeilevenement van het jaar er weer aan! Dit keer zal het NSK Zeilen plaatsvinden op 5, 6 en 7 oktober.

Tijdens het weekend worden meerdere wedstrijden gevaren in valkjes, met teams van 3 studenten per boot. Naast dat er op het water gestreden kan worden om de titel, is er op de kant ook van alles te beleven. Een weekend zonder feest is natuurlijk geen studentenweekend, dus na de wedstrijden zullen de fusten klaar staan!

Het evenement vindt net als voorgaande jaren plaats in Heeg, waar we zullen overnachten vlakbij onze boten, zodat we na het zeilen het feest op kunnen rennen, en je ’s morgens zo vanuit je bed je bootje in kan rollen om weer een mooie wedstrijd te varen.

Dus: ben jij student en houd je van zeilen? Vind je een feestje achteraf ook niet verkeerd? Zorg dan dat je in je agenda bij 5, 6 en 7 oktober 2018 vast een groot kruis zet voor het NSK!

Meer informatie staat op www.nskzeilen.nl . Houd ook onze facebook in de gaten: www.facebook.com/nskzeilen --> daar staat ook het thema!

Heb je verder nog vragen? Dan kun je altijd even een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Event Properties

Event Date 05-10-2018 20:00
Event End Date 07-10-2018 16:00
Capacity Unlimited
Registered 5
Individual Price €75,00
Please login to register for this event
€75,00