Leoni Pek - Voorzitter

Nathalie Heij - Secretaris

Jouke Dykstra - Penningmeester

Paul van Schayck - Vlootcommissaris

Leonie Pek

Beste allemaal. Sinds 5 maart 2009 ben ik voorzitter van Aqua. Ik vind het erg leuk om me een jaar in te zetten voor onze zeilvereniging en te zorgen dat zoveel mogelijk mensen van het zeilen genieten. Als voorzitter wordt van mij verwacht dat ik weet wat er binnen de vereniging speelt. Dit is niet zo heel moeilijk, omdat onze vereniging nog klein is en in Wageningen kom je genoeg Aqua-leden tegen waarmee je even kunt bij kletsen. Daarnaast mag ik bestuursvergaderingen voorzitten en houd ik onze bestuursdoelen een beetje in de gaten.

Maar ik doe meer dan Aqua alleen. Zo ben ik tweedejaars student milieukunde, probeer ik één keer in de week te zwemmen en te dansen en ga ik eens in de twee weken naar het studentenpastoraat om met een groepje studenten soep te eten en over van alles en nog wat te praten. Af en toe speel ik gitaar en verder vind ik het erg leuk om gezellig bij vrienden te eten en films te kijken.

Nathalie Heij

Hallo mensen, mijn naam is Nathalie Heij. Sinds eind oktober 2008 ben ik de secretaris van Aqua. Na meegeweest te zijn op het stormweekend in 2007 was ik zo enthousiast over het zeilen, dat ik al snel besloot lid te worden. Voor ik het bestuur in ging heb ik een jaar lang in de WeekendCie gezeten en ik heb samen met Wim Joost en Jouke de zomerzeilweek 2008 georganiseerd. Nu houd ik me dus bezig met notulen, mail, aquaflitsen en dergelijke.

In 2006 ben ik hier in Wageningen gekomen om bodem, water atmosfeer te gaan studeren. Dit doe ik nog steeds. Naast zeilen en naar WalCie feestjes gaan, ga ik ook graag naar karate. Deze sport beoefen ik nu zo'n tweeënhalf jaar en doe het nog steeds met veel plezier. Minder actieve dingen waar ik blij van wordt zijn computerspelletjes, star trek, anime en mijn grote boekencollectie.

Jouke Dykstra

Mijn naam is Jouke Dykstra. In september 2007 ben ik lid geworden van WSZV Aqua. Samen met Nathalie, Kawire en Boris heb ik toen een jaar in de WeekendCie gezeten. Ook heb ik datzelfde jaar meegeholpen met de organisatie van de ZomerZeilWeek. Op 5 maart ben ik als penningmeester het bestuur in gegaan. Ik zorg er onder andere voor dat de rekeningen op tijd betaald worden, dat declaraties verwerkt worden en dat geld geïnd wordt natuurlijk. Daarnaast organiseer ik dit jaar samen met Frank-Juriën en Barbara de ZomerZeilWeek. Ook zit ik in de WalCie.

Maar naast Aqua moet er natuurlijk nog meer gedaan worden. Ik ben tweedejaars Milieukunde, net als Leoni. Ook ben ik lid van de Friese studentenvereniging, het WSSFS. Verder vind ik het erg leuk met vrienden af te spreken om even lekker te borrelen.

Paul van Schayck

Gegroet lid, medezeiler, medestudent of extern persoon. Mijn naam is Paul van Schayck. Ik vervul sinds oktober 2008 de taak van Vlootcommissaris. Ik hou mij bezig met het onderhoud en beheer van de vloot. De vloot bestaat op het moment van schrijven uit de Spanker Flying Arrow 'Atlantis'. Deze uit de kluiten gewassen zwaardboot heeft

in de winter onderhoud en stalling nodig. In het zeilseizoen zorg ik voor de ligplaats en het gebruik.

Binnen Aqua ben ik ook schipper en zit ik in de schippersraad.

Ik studeer sinds september 2007 Biotechnologie aan de WUR. En ben daarnaast lid van KSV Sint Franciscus. Ook hou ik mij ook bezig met het mixen van het geluid van verschillende bandjes.