Als je geïnteresseerd bent in Aqua, kan je je opgeven voor de interesselijst! Je hoeft alleen je naam en e-mail achter te laten. Wij zullen dan rond de introductie periode contact met je opnemen.

Interesselijst 2022 

Tweemaal per jaar, in het begin van het voorjaar en najaar, houden we onze introductie periodes. De najaars intro vindt plaats in september. Tijdens de intro kan je zien of de vereniging bij jou past, je kan daarna altijd nog beslissen om lid te worden. Vul voor deelname aan de intro het onderstaande formulier in. De inschrijvingen zullen binnenkort openen:

Najaars intro 2022 

Let op: De inschrijvingen voor de introductie periode sluiten een week daarvoor.

 

Het is ook mogelijk om direct lid te worden bij Aqua, met de link naar het "membership form". Die vind je hieronder. Voor meer informatie kan je altijd het bestuur een e-mail sturen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Mocht je nog twijfelen, dan kan je prima een keertje met ons mee komen zeilen.

Membership form WSZV Aqua

De contributie van WSZV Aqua bedraagt €70,00 per jaar (€35,- voor alleen het najaar). Belangrijk: om lid te worden van W.S.Z.V. Aqua moet je in het bezit zijn van Sport Centre de Bongerd jaar sportrechten (maandrechten voldoen niet). Tijdens de introperiode heb je echter nog geen sportrechten nodig.

Wil je je uitschrijven? Stuur dan voor 30 november een mailtje met je uitschrijving naar het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).