Schrijf je in voor de intro van 2020!

Heb jij altijd al willen leren zeilen? Of heb je juist al jaren zeilervaring? Of zag je iemand in een oranje shirt lopen en dacht je "Huh, kan je zeilen in Wageningen? Dat wil ik ook proberen!"? Kom dan de Aqua intro lopen! Deze periode is bedoeld voor zowel ervaren als onervaren zeilers. Recreatieve zeilers, tourzeilers, of juist bedreven wedstrijdzeilers: iedereen vindt hier zijn uitdaging. Bij Aqua kun je lekker een weekendje of middag uitwaaien, leren zeilen op alle niveaus of juist de schipper uithangen op allerlei boottypes.

Lijkt het jou leuk kennis te maken met Aqua? We organiseren twee keer per jaar een introperiode: één in het voorjaar, en één in het najaar (na de AID). Tijdens deze intro leer je veel nieuwe zeilers kennen en kom je te weten wat Aqua jou te bieden heeft.

De contributie van WSZV Aqua bedraagt €70,00 per jaar (€35,- voor alleen het najaar). Je dient wel in het bezit te zijn van sportrechten bij de Bongerd. Tijdens de introperiode heb je echter nog geen sportrechten nodig.

Je kan ook buiten de introperiode lid worden. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of een van de bestuursleden of andere Aqualeden aan te spreken, of vind Aqua op Facebook.

Weet je nog niet helemaal zeker of mee wil doen met de Introperiode? Dan kan je je aanmelden voor de interesselijst dan houden wij je op de hoogte van Introperiode en andere informatie over WSZV Aqua.

  Interesse lijst 2020 

Wil je je uitschrijven? Stuur dan voor 31 juli of voor 30 november een mailtje met je uitschrijving naar het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).