Als je geïnteresseerd bent in Aqua, kan je je opgeven voor de interesselijst! Je hoeft alleen je naam en e-mail achter te laten. Wij zullen dan enkele weken voor de deadline van de volgende introductie periode contact met je opnemen.

Interesselijst Lente 2024 

Het is ten alle tijden ook mogelijk om direct lid te worden bij Aqua, met de link naar het "membership form". Die vind je hieronder. Voor meer informatie kan je altijd het bestuur een e-mail sturen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Mocht je nog twijfelen, dan kan je prima een keertje met ons mee komen zeilen.

Membership form WSZV Aqua

De contributie van WSZV Aqua bedraagt €70,00 per jaar (€35,- voor alleen het najaar). Belangrijk: om lid te worden van W.S.Z.V. Aqua moet je in het bezit zijn van Sport Centre de Bongerd jaar sportrechten (maandrechten voldoen niet). Tijdens de introperiode heb je echter nog geen sportrechten nodig.

Wil je je uitschrijven? Stuur dan voor 30 november een mailtje met je uitschrijving naar het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).