Helaas moeten wij mededelen dat wij hebben besloten dat onze introperiode zoals hij nu gepland staat niet door kan gaan in verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus. Het is daarom momenteel ook niet mogelijk om je in te schrijven voor onze lente intro. Voor nu is het plan om deze uit te stellen in afwachting van hoe de situatie met het corona virus verloopt. Voor ons staat de veiligheid en gezondheid van onze leden en introlopers voorop en daarom kunnen wij nu niet met een gerust hart de introperiode door laten gaan. Daarnaast is het wel mogelijk om je aan te melden voor onze interesselijst. Zodra wij meer informatie hebben over wanneer de lente intro wel plaats zal vinden zullen wij een mailtje sturen naar iedereen op de interesselijst met meer informatie. Onze excuses naar iedereen die zich wilde inschrijven of al ingeschreven heeft, wij hopen jullie op een latere datum alsnog kennis te kunnen laten maken met onze vereniging.

  Interesse lijst 2020 

Het is ook mogelijk om direct lid te worden bij Aqua, voor meer informatie daarover kun je een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of vind Aqua op Facebook.

De contributie van WSZV Aqua bedraagt €70,00 per jaar (€35,- voor alleen het najaar). Je dient wel in het bezit te zijn van sportrechten bij de Bongerd. Tijdens de introperiode heb je echter nog geen sportrechten nodig.

Wil je je uitschrijven? Stuur dan voor 30 november een mailtje met je uitschrijving naar het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).