Register for the Fall introduction 2018!

Is zeilen iets voor jou? Dan zit je bij Aqua op de goede plek! Dit geldt voor zowel ervaren als onervaren zeilers. Recreatieve zeilers, tourzeilers, of juist bedreven wedstrijdzeilers: iedereen vindt hier zijn uitdaging. Bij Aqua kun je lekker een weekendje of middag uitwaaien, leren zeilen op alle niveaus of juist de schipper uithangen op allerlei boottypes.

Lijkt het jou leuk kennis te maken met Aqua? We organiseren twee keer per jaar een introperiode: één in het voorjaar, en één in het najaar (na de AID). Tijdens deze intro leer je veel nieuwe zeilers kennen en kom je te weten wat Aqua jou te bieden heeft.

De contributie van WSZV Aqua bedraagt €55,00 per jaar (€35,- voor het najaar). Je dient wel in het bezit te zijn van een sportkaart. Tijdens de introperiode heb je nog geen sportkaart nodig.

Je kan ook buiten de introperiode lid worden. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of een van de bestuursleden of andere Aqualeden aan te spreken, of wordt vrienden met Aqua op Facebook.