Voorzitter & Commissaris Intern:    Nelleke de Weerd

Secretaris & Vice-voorzitter:             Carolien Sedee

Penningmeester:                               Felix van Deelen

NELLEKE DE WEERD

Beste Aqua-leden en andere lezers, als voorzitter sinds 8 november 2012 mag ik hier trots het bestuur voor 2012-2013 presenteren, Boven Water!
Zelf ben ik sinds het najaar van 2009 lid bij Aqua. Daarvoor speelde ik volleybal en was ik lid bij Unitas, maar uiteindelijk verwaterde mijn enthousiasme en aanwezigheid bij beide verenigingen een beetje en was ik op zoek naar iets nieuws. Nu ben ik heel vroeger vaak met m'n ouders mee geweest met zeilen en ben ik op de middelbare school mee geweest met een zeilkamp of twee, dus ik wist dat zeilen wel iets voor mij kon zijn. Zodoende nam ik na 2 jaar in Wageningen eens een kijkje bij Aqua en hier heb ik de ideale combinatie van sportiviteit en gezelligheid gevonden!

In 2007 ben ik dus begonnen met de bachelor Bos- en Natuurbeheer in Wageningen en inmiddels ben ik aangekomen in de laatste fase van de bijbehorende master, dus ik hoop uiterlijk komende zomer met mijn studie klaar te zijn. Zoals mijn studie al doet vermoeden ben ik graag buiten, verder hou ik van goede films en goede boeken, reizen, ben graag creatief bezig en vindt het leuk om dingen te organiseren. Die laatste dingen zorgen ervoor dat ik me binnen Aqua ook prima vermaak in de WalCie, sinds afgelopen jaar ook in de CommoCie en sinds het voorjaar 2012 dus ook als bestuurslid, eerst secretaris, en nu voorzitter. We hebben een mooi jaar achter de rug en gaan straks een mooi Lustrum-jaar tegemoet! Dus dat wordt nog even genieten van mijn laatste jaartje als student en Aqua-lid!

CAROLIEN SEDEE

Beste lezer. In het najaar van 2012 ben ik lid geworden bij Aqua. Net nieuw in Wageningen was ik op zoek naar een leuke en gezellig sportvereniging. Lang geleden heb ik met mijn ouders wel eens gezeild en ooit ben ik zelf een keer op zeilkamp geweest, maar hoewel het zeilen mij toen niet zo goed beviel was ik nu wel erg enthousiast en leuk het mij erg leuk om te leren zeilen. Na een geslaagde intro periode en een aantal gezellige verenigings avonden werd ik onverwacht gevraagd of ik het bestuur in wilde en heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan. Met het aankomende Lustrum belooft het een mooi jaar te worden!

Voordat ik aan mijn master Environmental Sciences begonnen ben in Wageningen heb ik de bachelor Economics gedaan in Tilburg. Na jarenlang gebadmintond te hebben wilde ik in Tilburg een keer wat anders doen en ben ik daar gaan schaatsen. Hoewel ik dit nog steeds leuk vind was het toch niet helemaal mijn ding. In Wageningen ben ik nu dus gaan zeilen en ook weer gaan badmintonnen. Kan toch wel zeggen dat ik dat de afgelopen jaren gemist heb! Bij de Lobbers ben ik nu bezig met het organiseren van het jaarlijkse Rijncup toernooi en bij ESN doe ik mijn best om leuke excursies voor internationale studenten te organiseren. Als met al zorgt dit dus voor een leuke maar volle agenda.

FELIX VAN DEELEN